Dioptrijske naočare

Od svih očnih tegoba u narodu su najduže i najbolje znane kratkovidost (myopia), dalekovidost (hyperopia ili hypermetropia) i staračka dalekovidost (presbyopia). Gotovo svako od nas ima u bližoj okolini osobu koja mora da nosi naočare da bi dobro videla. Sve do trenutka kada, nailaskom poznijih godina i mi sami moramo da posegnemo za ovim praktičnim izumom.

Dodatno

Da biste svoje naočari sačuvali i uvek znali gde se nalaze, preporučujemo futrole koje će zadovoljiti i one koji su u svemu perfekcionisti, jer i mi smo takvi.  Takođe tu su i svi potrebni preparati za održavanje vaših sočiva.              

renu_multiplus_300ml

ReNu Multiplus Multi-purpose Solution

din

ReNu Multiplus je rastvor za kompletno održavanje mekih kontaktnih sočiva. Izuzetno efikasno čisti i ispira sočiva na osnovu jedinstvene formule.

radnja_instrumenti

Ugradnja stakala, plastike

din

Ugradnja stakala, plastike i servisiranje
komjuterizovana stručna ugradnja svih vrsta stakala i plastike i izrada naočara za korekciju vida

Rastvori za održavanje

Kontaktna sočiva vrhunskog kvaliteta poznatih svetskih proizvođača (Ciba Vision, Bausch and Lomb, Cooper Vision). Kontaktna sočiva vrhunskog kvaliteta poznatih svetskih proizvođača (Ciba Vision, Bausch and Lomb, Cooper Vision)

Sočiva

Mi vam možemo ponuditi veliki izbor modela najpoznatijih svetskih firmi (Bausch & Lomb, Ciba Vision…). Imamo dnevna, mesečna, tromesečna i godišnja meka sočiva, kao i polutvrda i tvrda sočiva za uspešno rešavanje astigmatizma (cilindra). Uz to, nudimo i kompletan izbor mekih kontaktnih sočiva u boji sa i bez dioptrije (šestomesečna i godišnja).

orange_office_operative

Pollux orange office

din

OPERATIVE je namensko progresivno sočivo specifično dizajnirano za osobe čija je svakodnevna i višesatna vizuelna okupacija srednja daljina i blizina.

basic_line_biofokalna

Pollux basic biofokal

din

Za korisnike koji još ne koriste progresivna sočiva a imaju potrebu za multifokalnim sočivima

green_line_monofokalna

pollux Green mono

din

PANORAMA je monofokalni dizajn sočiva izrađena FreeForm tehnologijom koja nudi superiorni optički kvalitet u odnosu na tradicionalnu izradu dioptrijskih sočiva.

orange_line_progresiv_HD

Pollux Orange progresiv

din

Najbliže prirodnom vidu kao nikada do sada!
Korišćenje progresivnih sočiva sa komforom koji niste mogli da zamislite!

basic_line_progresivna

Pollux Basic progresiv

din

POLLUX je progresivno sočivo koje se odlikuje Free Form izradom baziranom na konvencionalnim standardima. Potreba za jednostavnim rešenjem za određenu grupu korisnika, podstakla nas je da ponovo pokrenemo liniju najprodavanijeg progresivnog sočiva.

sociva2

Polutvrda sociva

din

Nudimo meka, polutvrda, tvrda, gaspropusna sferna, konična, torična, u boji, sa sjajem, multifokalna, dnevna, mesečna, kao i sočiva za kontinuirano nošenje i danju i tokom spavanja.

socivahighres

Kontaktna sočiva

din

Nudimo meka, polutvrda, tvrda, gaspropusna sferna, konična, torična, u boji, sa sjajem, multifokalna, dnevna, mesečna, kao i sočiva za kontinuirano nošenje i danju i tokom spavanja.

Sunčane naočare

Optika SFERA nudi veliki izbor aktuelnih modela naočara za sunce renomiranih firmi iz sveta mode. Reč je o brendovima koji postavljaju nove trendove, ali i standarde kvaliteta kada je u pitanju zaštita od štetnog UV zračenja. Svesni smo da su naočare za sunce odavno prestale da budu samo jedan od modnih detalja i statusnih simbola.